O NAMA

GOWAY INTERNATIONAL MATERIAL CO., LTD has focused on ceramic materials for 10 years, and is headquartered in Foshan National Torch Innovation and Pioneer Park. There is a factory in Sanshui Industrial Zone, Foshan, covering an area of 6000 square meters. GOWAY INTERNATIONAL MATERIAL CO., LTD has gathered a group of outstanding professionals and has a complete set of product development and quality control systems. It is Guangdong's first automated manufacturer of solid gelling agents with a single-line annual output of 30,000 tons.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Istraživanje primjene zirkonijevih silikatnih perla u kemijskoj industriji

Uvod: Razumijevanje zirkonium Silikatne perle 2. Primjene u katalizatorima i kemijskih reakcija 3. Uloga u bojama i premazi 4.. Poboljšanje trajnosti i učinkovitosti u keramiki 5. Korištenje u farmaceutskim i sustavima dostave lijekova 6. Bene Uvod: Razumijevanje zirkonium Silikatne perle Zirkonium i

2023-08-11 vidi više

Zirkonijev silikatne perle: poboljšanje izvedbe keramičkih filtera u kemijskoj industriji

Uvod: Zirkonijev silikatne perle su široko prepoznate po svojoj izvanrednoj učinkovitosti kao keramička punila u kemijskoj industriji. S svojim jedinstvenim svojstvima i prednostima, ove perle su instrumentalni u poboljšanju funkcionalnosti i učinkovitosti brojnih aplikacija. U ovom članku, istražit ćemo fascinantni svijet zirkonium silikatne perle i njihov značajan doprinos.

2023-08-10 vidi više

Prednosti zirkonijevih silikatnih perla u keramičkim punilicama

Sadržaj: 1. Uvod: Razumijevanje zirkonijevih silikatnih perla 2. Vrhunska trajnost: Povećanje keramičke snage 3. Poboljšana otpornost trošenja: produljenje životnog vijeka 4. Poboljšana učinkovitost brušenja: Finer čestica veličina distribucija 5. Kemijska stabilnost: Osiguravanje integriteta proizvoda 6. Niža gustoća: Optimalno opterećenje balansiranje 7. Troškovno učinkovitost: dugoročno štednje 8. Svestrane primjene:

2023-08-09 vidi više

Koje su karakteristike natrijevog heksametafosfata?

Koje su karakteristike natrijevog heksametafosfata? Natrijev heksametafosfat (poznat i kao heksamin) je sintetička kemijska tvar koja se često koristi kao konzervans za hranu, kozmetiku i farmaceutske proizvode. Koristi se i kao dezinficijent. Kemikalija je bezbojna tekuæina bez mirisa. Koristi se kao konzervans u hrani, kozmetičkim i farmaceutskim proizvodima. Natrijev heksametafosfat je smjesa

2023-04-23 vidi više

Analiza 8 zajedničkih procesa nedostataka crne jezgre u keramičkim tijelima | Goway dijeljenje

2023-04-18 vidi više

Da li je specijalni pojaèaj za keramièku veliku ploèu stvarno tako magièan?

Godine 2020. U dugom tišinom i pritisnutom kremskom krugu, poznati "valovi "keramike" industrije su bili u velikoj mjeri, i keramièka industrija æe ponovo postati popularna. Sa povećanjem u razini masovnog izvođenja laba i kaseta, Specijalni intenzivni aparati za snimke su brzo ušli u sve u srce. Zapravo, Napredne tvrtke u inozemnim zemljama su smetno koristile proizvod specijalnih pojača za široke ploče. U posljednjih dve godine, oni su samo bili u industriji u Kini. Èak i neko pratnje u procesu istraživanja. Kako je specijalna jačanja agencija za šire učinkovite na proizvodnju veličine? U usporedbi sa zajedničkim ojačanim agencijama, Posebna ojačana agencija za keramike u povećanju dovoljno keramike zbog osnove zajedničkog pojačanja. Agenti. Bez pogađanja učinkovitosti, MOŽE VELIKO POMOGA DA SE POVEŠE SUŠU TIJELU I DOVEÆI TUTKU. Lako je izvoditi poboljšanje razbijanja i poboljšati uspešnost baruta. Ovaj proizvođač dobar učinak pojačavajući štetu koju uzrokuju nedostatnicima u prazninom tijekom vibracije i suha. Postupanje prijenosnog linije nakon što je ona označena ili uključena. To nije u protivnu i poveća fleksibilnost završnog proizvoda, Što je veoma smanjio štetu završnog proizvoda od rezanja i razbijanja. Da mogu učiniti rješavanje nedostatka zelenog tijela, pukotine čestica, smrdljive i uglove. To je neophodno da poboljša više zelenih tijela i oni osvajaju i kvalitetu snimanja, Može smanjiti potrošnju za više od 5% zakeramièka poduzeæa. Stoga, Domaæa akcija zakasnila je posebno pojaèanje neophodno u vezi s proizvodnjom, a posebno je važna. U okolnostima da visokokvalitet opada, Keramika zakasnila je pojaèanje prvi izbor svih tvrtki.

2023-04-18 vidi više

Šta da radim ako je blato tiksotropno? Drevno kantonsko oružje

2023-04-18 vidi više

Učinak natrijevog tripolyfosfata Za prodaju

Vodna otopina natrijeva tripolifosfata Za prodaju je slaba alkalna (pH vrijednost 1% vodene otopine) približno 9,7), i stvara suspenziju (sličnu emulziju) u rasponu pH od 4,3 do 14 (voda), odnosno disperziju. Natrijev Tripolyfosfat Za prodaju također može omogućiti da tekući i krute čestice otapaju u tekućim (kao što je voda) medijima, čine rješenje potpuno transparentno u izgledu, kao pravo rješenje, što je topljenje.

2023-04-11 vidi više

vidi više