за нас

ГОВАИ ИНТЕРНАЦИЈАТА СО ЛТД се фокусираше на керамичките материјали веќе 10 години, и седиштето е во Фошан Националната торшка иновација и Пионерски парк. Има фабрика во индустриската зона Саншуи, Фошан, која покрива област од 6000 квадратни метри. ГОВАИ ИНТЕРНАЦИЈАТА СО ЛТД собра група извонредни професионалци и има целосен збир на системи за развој на производите и квалитетните контроли. Тоа е првиот автоматизиран производител на цврсти желба на Гвандонг, со годишен излез од 30.000 тони.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Истражување на апликациите на силикатните криви во хемиската индустрија

Содржина: Разбирање на Силикатните брилиња. Зајакнување на траежноста и перформанса во церамичките 5. Внесување: Разбирање на Циркониум Силикатните крсти, Циркониум,


Воведување: Сиркониумски кривични криви се широко признаени по нивната исклучителна изведба како керамички пополнувачи во хемиската индустрија. Со нивните уникатни својства и предности, овие бројки се инструменти за подобрување на функционалноста и ефикасноста на бројните апликации. Во оваа статија, ќе го истражуваме фасцинантниот свет на циркониумски брилици


Предноста на Силикатните криви на Цирконија


Кои се карактеристиките на хексеметафосфат?

Кои се карактеристиките на хексеметафосфат? Содиум хексеметафосфат (познат и како Хексомана) е синтетичка хемикалија која обично се користи како конзерватив за храна, козметика и фармацевти. Исто така се користи како дезинфекција. Хемикалката е безбојана, бесплатна течност. Тоа се користи како конзерватив во храната, козметиката и фармацевтите. Содиум хексеметафосфат е мешава


Дали е специјалното интензивно за големо тело навистина толку магично?


Ефектот на сотриумот Триполфосфат за продажба.

Воденото решение на сотриум триполифосфата за продажба е слабо алкалинска (pH вредност од 1% водна решена е околу 9.7), и формира суспензија (како на емулсија) во опсег на PH од 4,3 до 14 (вода), т.е. Натриум Триполифосфат за продажба може да направи течност и цврсти честички да се распаѓаат подобро во течноста (како вода) медиуми, Правењето на решението целосно транспарентно во изглед, како вистинско решение, што е реслабилизација.


Гледај Повеќе