OM

GOWAY INTERNASJONSMATERIAL CO., LTD har fokusert på keramiske materialer i ti år, og er hovedkontor i Foshan National Torch Innovation og Pioneer Park. Det finnes en fabrikk i Sanshui Industrial Sone i Foshan som dekker et areal på 6000 kvadratmeter. GOWAY INTERNASJONSMATERIAL CO., LTD har samlet en gruppe fremtredende fagfolk og har et komplett sett av produktutviklings- og kvalitetskontrollsystemer. Det er Guangdongs første automatiserte produsent av faste geleringsmidler med en enkelt linje årlig produksjon på 30 000 tonn.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Utforske anvendelsen av silikatperler i den kjemiske industrien

Innholdsfortegnelse: 1. Forståelse av zirkonium Silikat perler 2. Forbedring av holdbarhet og ytelse i keramikk 5. Utnyttning i legemiddel- og medikamenter 6. Bene Innstillinger i olje- og gassindustri 7. Forståelse av zirkonium Silikat perler Zirkonium si

2023-08-11 se mer

Zirkonium silikatperler: Forbedring av ytelsen av keramiske fyllere i kjemiske industrier

Innledning: Zirkoniumsilikat perler er alminnelig anerkjent for sin egen ytelse som keramiske fyllemidler i den kjemiske industrien. Med sine enestående egenskaper og fordeler bidrar disse perlene til å forbedre funksjonaliteten og effektiviteten ved mange anvendelser. I denne artikkelen skal vi utforske den fascinerende verden av zirkoniumsilikatperler og deres betydelige bidrare

2023-08-10 se mer

Fordelene ved silikatperler i keramiske fyllerer

Innholdsfortegnelse: 1. Forbedring av keramisk styrke 3. 5. Kjemisk stabilitet: Sikre produktintegritet 6. Lavere tetthet: Optimal belastningsbalansering 7. Kostnadseffektivitet: Langtidsbesparelser 8. alsidige program:

2023-08-09 se mer

Hvilke egenskaper har natriumheksametafosfat?

Hvilke egenskaper har natriumheksametafosfat? Natriumheksametafosfat (også kjent som heksamin) er et syntetisk kjemikalie som vanligvis brukes som konserveringsmiddel for næringsmidler, kosmetikk og legemidler. Det brukes også som desinfeksjonsmiddel. Kjemikaliet er en fargeløs, luktfri væske. Det brukes som konserveringsmiddel i mat, kosmetikk og legemidler. Natriumheksametafosfat er en blanding.

2023-04-23 se mer

Analyse av 8 vanlige prosesser av svarte kjernefeil i keramiske kroppe | Goway Sharing

2023-04-18 se mer

Er den spesielle forstærkeren for keramiske store skifer virkelig så magisk?

2023-04-18 se mer

2023-04-18 se mer

Buffereffekten av natriumtripolyfosfat Til salg

Vandig løsning av natriumtripolyfosfat Til salg er svakt alkalisk (pH-verdi på 1 % vandig løsning er ca. 9,7), og den danner en suspensjon (som ligner en emulsjon) i pH-område 4,3 til 14 (vann), dvs. dispersjon. Natriumtripolyfosfat Til salg kan også få væske og faste partikler til å oppløse seg bedre i flytende medier (f.eks. vann). gjøre løsningen fullstendig gjennomsiktig i utseende, som en ekte løsning, som er løsning.

2023-04-11 se mer

se mer