O NAS

GOWAY INTERNATIONAL MATERIAL CO., LTD has focused on ceramic materials for 10 years, and is headquartered in Foshan National Torch Innovation and Pioneer Park. There is a factory in Sanshui Industrial Zone, Foshan, covering an area of 6000 square meters. GOWAY INTERNATIONAL MATERIAL CO., LTD has gathered a group of outstanding professionals and has a complete set of product development and quality control systems. It is Guangdong's first automated manufacturer of solid gelling agents with a single-line annual output of 30,000 tons.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Raziskovanje aplikacij silikatnih kroglic v kemični industriji

Vsebina: 1. Uvod: Razumevanje zirkonijev silikatnih kroglic 2. aplikacije pri katalizatorjih in kemičnih reakcij 3. Vloga v barvah in premazah 4.. Izboljšanje trajnosti in učinkovitosti v keramiki 5. Uporaba v farmacevtskih izdelkih in sistemih za dostavo zdravil 6. Bene v industriji nafte in plina 7. Pogosta vprašanja 8. Sklep 1. Uvod: Razumevanje zirkonijev silikatnih kroglic Zirkonij si

2023-08-11 Poglej več

Zirkonijev silikatne kroglice: izboljšanje učinkovitosti keramičnih polnil v kemični industriji

Uvod: Zirkonijev silikatne kroglice so splošno prepoznane po svoji izjemni zmogljivosti kot keramični polnilci v kemični industriji. S svojimi edinstvenimi lastnostmi in prednostimi so te kroglice ključnega pomena za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti številnih aplikacij. V tem članku bomo raziskali fascinantni svet kroglic cirkonijev silikat in njihov pomemben prispevek.

2023-08-10 Poglej več

Prednosti zirkonijev silikatnih kroglic v keramičnih polnilk

Vsebina: 1. Uvod: Razumevanje cirkonijev silikatnih kroglic 2. Vrhunska trajnost: Izboljšanje keramične moči 3. Izboljšana odpornost obraba: Podaljšanje življenjske dobe 4. Izboljšana učinkovitost brušenja: Finer velikost delcev Distribucija 5. Kemična stabilnost: zagotavljanje integritete izdelkov 6. Nižja gostota: Optimalno obremenitev uravnoteženje 7. Stroškovno učinkovitost: dolgoročno prihranke 8. Vsestranske aplikacije:

2023-08-09 Poglej več

Kakšne so značilnosti natrijevega heksametafosfata?

Kakšne so značilnosti natrijevega heksametafosfata? Natrijev heksametafosfat (znan tudi kot heksamin) je sintetična kemikalija, ki se pogosto uporablja kot konzervans za hrano, kozmetiko in farmacevtske izdelke. Uporablja se tudi kot razkužilo. Kemikalija je brezbarvna, brez vonja tekočina. Uporablja se kot konzervans v hrani, kozmetičnih in farmacevtskih izdelkih. Natrijev heksametafosfat je mešanica

2023-04-23 Poglej več

Analiza 8 skupnih procesov črnega jedra okvare v keramičnih telesi

2023-04-18 Poglej več

Je posebni ojačevalec za keramično veliko skrilavko res tako čaroben?

2023-04-18 Poglej več

2023-04-18 Poglej več

Puferni učinek natrijevega tripolifosfata Na prodajo

Vodna raztopina natrijevega tripolifosfata Za prodajo je šibko alkalna (vrednost pH 1 % vodne raztopine je približno 9,7) in tvori suspenzijo (podobno emulziji) v območju pH od 4,3 do 14 (voda), tj. disperzijo. Natrijev tripolifosfat Za prodajo lahko tudi povzroči tekoči in trdni delci bolje raztopijo v tekočih (kot je voda) medijih, rešitev popolnoma pregledna v videzu, kot prava rešitev, ki je topljenje.

2023-04-11 Poglej več

Poglej več