Rreth nesh

GOWAY INTERNATIONAL MATERIAL CO. LTD ka përqëndruar në materialet qeramike për 10 vjet, dhe është e selidshme në Innovacionin e Torç Kombëtar të Foshanit dhe Parkun Pioneer. Ka një fabrikë në Zonën Industriale Sanshui, Foshan, që mbulon një zonë prej 6000 metra katrorë. GOWAY INTERNATIONAL MATERIAL CO. LTD ka mbledhur një grup profesionistësh të jashtëzakonshëm dhe ka një grup të plotë të zhvillimit të prodhimit dhe sistemeve kontrolli cilësore. Kjo është prodhuesi i parë automatizuar i Guangdong i agjentëve të fortë me një prodhim vjetor prej 30,000 ton.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Eksplorimi i aplikimeve të rrëqethëve të Zirkonit në Industria kimike

Përmbajtja Të kuptojmë rrëqet e Zirconiumit 2. aplikime në Katalalistët dhe Reaksionet kimike 3. Roli në ngjyra dhe mbulesa 4.. Përmirësimi i gjatëshkatësisë dhe performancës në ceramikë 5. Përdorimi në sistemet e farmaceutike dhe të Dërgimit të drogës 6. Beje Përfitimet në Industria e naftës dhe gazit 7.. Të kuptojmë rrëqet e Zirkonit, Zirconium si.

2023-08-11 Shih më shumë

Paraqitja: rruajt e silikatës Zirconium njihen gjerësisht për shfaqjen e tyre të jashtëzakonshme si mbushje qeramike në industrinë kimike. Me pronat dhe përparësitë e tyre unike, këto rruaj janë mjete në përmirësimin e funksionalitetit dhe efektshmërinë e aplikimeve të shumta. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë botën magjepsëse të rruazave të zirconiumit dhe kontributin e tyre të rëndësishme

2023-08-10 Shih më shumë

Përparësitë e rrithjeve silikate të Zirkonit në gjuhët e qeramikës

2023-08-09 Shih më shumë

Cilat janë karakteristikat e Hexametafosfat të natyrës?

Cilat janë karakteristikat e Hexametafosfat të natyrës? Hexametafosfat i sodium (njerëzohet edhe si Hexamine) është një kimik sintetik që përdoret zakonisht si një ruajtje për ushqim, kozmetikët dhe farmaceutikët. Përdoret edhe si dezinfektant. Kimi është një lëng pa ngjyrë, pa erë. Ajo përdoret si një ruajtjeje në ushqimet, kozmetikët dhe farmaceutikët. Hexametafosfate sodium është një përzier

2023-04-23 Shih më shumë

2023-04-18 Shih më shumë

A është shumë magjike aq e madhe?

2023-04-18 Shih më shumë

2023-04-18 Shih më shumë

Efekti buffering i Tripolyfosfat të natyrës për shitë

Zgjidhja e ujit e Tripolyfosfat të Sodiumit për shitjen është e dobët alkaline (vlera pH e 1% zgjidhjes ujore është rreth 9.7) dhe formon një pezull (së ngjashëm me emulsionin) në një varg pH prej 4.3 deri 14 (ujë), domethënë, shpërndarja. Tripolyfosfat natriumi për shitje gjithashtu mund të bëjë pjesët e lëngshme dhe të forta të shpërbëjnë më mirë në media të lëngut (si ujë), duke e bërë zgjidhjen krejtësisht transparente në pamje, si një zgjidhje e vërtetë, e cila është zgjidhja.

2023-04-11 Shih më shumë

Shih më shumë